Je bent niet ingelogd. De nieuwsbrief bevat mogelijk gebruikersinformatie, dus deze wordt mogelijk niet correct weergegeven.

Nieuwsbrief ED: September 2022

Nieuwsbrief ED: September 2022

 

Beste Bezoeker ,

 

Hierbij de september Nieuwsbrief van de Doarpskeamer boordevol nieuws over komende activiteiten. Veel leesplezier!

 

Open dag Doarpskeamer Akkrum-Nes

OpenDag2Op zaterdag 24 september 2022 zet Doarpskeamer Akkrum/Nes de deuren wijd open voor iedereen om kennis te kunnen nemen van het uitgebreide aanbod aan activiteiten in het nieuwe seizoen 2022-2023.


Schilderclub Doarpskeamer ED

 
Schilderclub Doarpskeamer EDPalet
Elke donderdagavond in de Schuur:

van 19.30 uur tot 21.30 uur € 2,50 in de koffiepot eigen materiaal meenemen géén les, maar "leren van elkaar" gezelligheid, inspireren en stimuleren              ...

Inloop loopt goed

InloopNa zes weken vakantie is de Doarpskeamer weer gestart met de inloop. Iedere dinsdag-, woensdag- en donderdagmorgen bent u van harte welkom tussen 10.00 en 12.00 uur in de Doarpskeamer.

Onder het genot van een (gratis) kopje koffie of thee kunt u een praatje maken, een spelletje...


Voedselkast

voedselkastSinds vorig jaar is er in de minibieb buiten een voedselkastje toegevoegd met houdbare levensmiddelen en toiletartikelen. Zeker nu steeds meer mensen het financieel moeilijk hebben, door de enorme energieprijzen, hebben deze mensen behoefte aan hulp.

Er wordt dan ook steeds...


Verhalen in de Lantearnetún

Tun250922Zondagmiddag, 25 september, om 15.30 is er weer een verhalenmiddag in de Lantearnetûn. Deze keer verzorgd door de Doarpskeamer. De afgelopen maanden hebben de mensen van de Lantearne tùn en de Doarpskeamer om beurten gezorgd voor een afwisselend programma op de laatste zondag...


Fietstocht op zondag 18 september 2022

fietstocht2022

 Lijkt het je leuk om samen met anderen per fiets de mooie omgeving van Akkrum/Nes te verkennen? Op zondag 18 september organiseren de Ferdivedaasje Froulju van de Doarpskeamer een fietstocht van ongeveer 30 kilometer. 


Telefoonnummer

telefoon

 

Mensen die informatie willen over activiteiten, een ruimte huren etc. en dat niet via email willen doen kunnen de Doarpskeamer ook telefonisch bereiken onder nummer 06-44080062.


Vredesweek 2022 in Akkrum-Nes

zonnewijzer

 Op de eerste dag van de Vredesweek op zaterdag 17 september om 12.00 wordt in Akkrum een Stiltekring georganiseerd om alle mensen die onder oorlog lijden een boodschap van hoop en kracht te sturen. Vredesorganisatie PAX en de Ambassades van Vrede organiseren deze actie...


‍Doarpskeamer ED, Lange Miente 5, 8491 BG  Akkrum

 

Klik hier om je af te melden voor deze nieuwsbrief