Je bent niet ingelogd. De nieuwsbrief bevat mogelijk gebruikersinformatie, dus deze wordt mogelijk niet correct weergegeven.

Nieuwsbrief Doarpskeamer Akkrum-Nes

Nieuwsbrief Doarpskeamer Akkrum-Nes

Nieuwsbrief Doarpskeamer Akkrum-Nes

Beste Bezoeker , bijgaand de nieuwsbrief van Doarpskeamer Akkrum-Nes. Klik op de titel van een artikel, waarna je doorschakelt naar de website. Veel leesplezier!

 


 

Bofkontjes regeling

bobofkontjesDe subsidieregeling gaat in op 1 januari 2024 en heeft een looptijd van twee jaar. Om gebruik te maken van de Bofkontjessubsidie kopen ouders een compleet pakket voor de gehele luierperiode uit de ‘Kant en Klaartje-serie’van de leverancier Kaatje Katoen. De prijs voor een pakket...


Publicatiedatum donderdag, 27 juni 2024

Opening Túnkeamer

tunkeamer.2De nieuwe Túnkeamer van Doarpskeamer Akkrum-Nes is zaterdag 22 juni 2024 officieel geopend. De oudste vrijwilliger Jeltsje Boonstra én de jongste vrijwilliger Gezina Koning liepen vanaf het Hennie Sixma-pleintje achter de doarpskeamer dwars door een papieren afscheiding de Túnkamer...


Publicatiedatum donderdag, 27 juni 2024

Optreden in de Lantearnetún

pastorietún.1Muziek in de Lantearnetún zondag 30 juni om 15.30 uur

Dag lieve mensen,

Graag stellen wij ons even voor. Wij zijn het muziekduo Nanne Kalma en Ankie van der Meer uit Gorredijk: www.nanne-ankie.nl

We hebben in het verleden in meerdere groepen gespeeld:...


Publicatiedatum Vrijdag 14 juni 2024

Interview met Ina Sterkenburg-Meijer

foto InaOp een maandagmiddag stap ik binnen bij Ina op de Sinnebuorren. In haar voortuin staan voor mij onbekende, maar prachtige planten. Dat zijn salvia’s zegt Ina. Ik kijk ervan op; nog nooit deze salvia gezien. (Thuis opgezocht. Het is een salie grahamii; een struiksalavia die hoog...


Publicatiedatum Vrijdag 14 juni 2024

Stap-in Vergeet me niet

vergeetmenietVakantieperiode

De inloop van de Stap-in Vergeet me niet vindt op vrijdag 14 juni voor de laatste keer plaats voor de zomervakantie. De start na de zomervakantie is gepland op vrijdag 2 augustus.


Publicatiedatum woensdag, 29 mei 2024

Zomer vakantie

vakantieDe afgelopen maanden waren er in de Doarpskeamer weer veel activiteiten. Nu de zomer in aantocht is en mensen met vakantie gaan, druk zijn in de tuin of andere bezigheden hebben, stoppen we even met activiteiten.

Ook de Doarpskeamer heeft vakantie. De Doarpskeamer is gesloten...


Publicatiedatum zaterdag, 25 mei 2024

Opening nieuwe Túnkeamer

fotos tuinkamer page 0001Wat zijn we als bestuur blij met de nieuwe tuinkamer, de Túnkeamer. Sinds eind 2023 is er hard gewerkt, eerst de sloop van de oude kamer en daarna is door vakmensen, maar ook door vrijwilligers, de nieuwe aanbouw gerealiseerd.

Het was een hele klus, maar de Túnkeamer is...


Publicatiedatum zaterdag, 25 mei 2024

Open dag 14 september

open dag 24Vast voor in de agenda: op zaterdag 14 september 2024 is er in de Doarpskeamer weer een Open-dag, waar alle activiteiten voor het herfst- en winterseizoen worden gepresenteerd. Iedereen is natuurlijk van harte welkom. Meer informatie volgt na de vakantie.


Publicatiedatum zaterdag, 25 mei 2024

Bloeiweek

foto bloeiweekBLOEIWEEK 12 MEI T/M 18 MEI 2024 in Akkrum-Nes

De hele week waren er veel activiteiten in Akkrum-Nes met als doel om gezonder te leven, meer aandacht te hebben voor de natuur en vooral ook om samen iets te ondernemen.

Natuurlijk deed de Doarpskeamer Akkrum-Nes...


Publicatiedatum zaterdag, 25 mei 2024

De Lantearne tún

lanteranetun nijsbriefOok dit jaar is er weer een programma georganiseerd door de Lantearnetúngroep samen met de Doarpskeamer. Elkaar ontmoeten en genieten van het diverse aanbod. Toegang is gratis, een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

Aanvang altijd om 15.30 uur tot 16.30 uur met...


Publicatiedatum zaterdag, 25 mei 2024

De nieuwe voedselkast

nwe voedselkast 2Bij de Doarpskeamer staat sinds kort een nieuwe voedselkast. De oude kast was nodig aan vervanging toe. Het is mooie houten kast, gemaakt van oud hout, een duurzame kast dus.

De voedselkast staat onder de overkapping tussen de Doarpskeamer en de Skuorre. De afgelopen jaren...


Publicatiedatum zaterdag, 25 mei 2024

Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen, dan kunt u zich hier Afmelden ‍.