Je bent niet ingelogd. De nieuwsbrief bevat mogelijk gebruikersinformatie, dus deze wordt mogelijk niet correct weergegeven.

Nieuwsbrief ED:

Nieuwsbrief ED:

 

Beste mensen,

 

Voor u ligt de Nieuwsbrief van de Doarpskeamer Akkrum Nes, die deze keer gewijd is aan de seizoensstart. Klik op de titel om de Nieuwsbrief te kunnen lezen.

 

Open dag 9 september

foto burgemeester.6

 De Doarpskeamer is blij onze scheidende burgemeester Tjeerd van der Zwan     temogen ontvangen. Om 11.00 uur zal hij   de dag openen en de nieuwe naam   onthullen.

 Het seizoen start met de open dag op 9 september. Dan worden...


Publicatiedatum dinsdag, 29 augustus 2023

Ver-nieuwbouw Doarpskeamer

bouwplan.5

 

 Wellicht hebt u in de wandelgangen al iets horen fluisteren. En nu is het bijna zover! De plannen voor de ver-nieuwbouw zijn in een dusdanig vergevorderd stadium, dat we nu graag de plannen openbaar maken.


Publicatiedatum dinsdag, 29 augustus 2023

Nieuwe expositie

expositie.4

 

 Vanaf september 2023 is er een nieuwe expositie te bewonderen in de Doarspkeamer.   Regelmatig geven we inwoners van Akkrum-Nes de gelegenheid hun werk voor 3   maanden te exposeren. Deze keer toont Aize Wynstra  zijn prachtige natuurfoto’s.

 Dat...


Publicatiedatum dinsdag, 29 augustus 2023

Nieuwe activiteiten

sussesnummers.2 

Tijdens de open dag kunt u kennis maken met tal van nieuwe workshops, lezingen en cursussen. Zo komen er o.a een       cursus kledingmaken voor beginners, een workshop verfgieten, een lezing over stamboomonderzoek, workshops over   een...


Publicatiedatum dinsdag, 29 augustus 2023

Succesnummers op herhaling

nieuwe activiteiten.3

 Er staan  een aantal succesvolle activiteiten van voorgaande jaren   opnieuw op het   programma, o.a. kleien met Loes,   vilten,   bloemschikken, Fryske les, meditatief   schilderen, en nog veel meer!

 Akkrum...


Publicatiedatum dinsdag, 29 augustus 2023

Groente en stekjeskraam

groentekraam.1

 De inmiddels bekende kraam voor de Doarpskeamer zal weer gevuld worden   door volkstuinvereniging. Iedereen die dat wil, mag  daarvan meenemen wat   hij/zij kan gebruiken. Daarmee voorkomen we verspilling. Ook u kunt kunt uw   eventueel...


Publicatiedatum dinsdag, 29 augustus 2023

‍Doarpskeamer ED, Lange Miente 5, 8491 BG  Akkrum

 

Klik hier om je af te melden voor deze nieuwsbrief