Onze doarpskeamer
Waar elke dag wel iets te beleven is
Happy tegel
van happy stoneds
Onze vlag!

Doarpskeamer Akkrum-Nes, gevestigd aan Lange Miente 5 te Akkrum, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
Lange Miente 5
8491 BG  Akkrum
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onze webmaster is de Functionaris Gegevensbescherming van Doarpskeamer Akkrum-Nes en is te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Persoonsgegevens die wij verwerken

Doarpskeamer Akkrum-Nes verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

- Voor- en achternaam
- Telefoonnummer
- E-mailadres
- Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch.
 

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent van het feit dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Doarpskeamer Akkrum-Nes verwerkt uw persoonsgegevens om u te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren.

 

Geautomatiseerde besluitvorming

Doarpskeamer Akkrum-Nes neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die gevolgen kunnen hebben voor personen.

 

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Doarpskeamer Akkrum-Nes bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren een bewaartermijn van 1 jaar.
 

Delen van persoonsgegevens met derden

Doarpskeamer Akkrum-Nes verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

 

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Doarpskeamer Akkrum-Nes gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Doarpskeamer Akkrum-Nes en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. Doarpskeamer Akkrum-Nes wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

 

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Doarpskeamer Akkrum-Nes neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Binnenkort:

dinsdag 16 april 2024
10:00 12:00
 Inloop
woensdag 17 april 2024
10:00 12:00
 Inloop
donderdag 18 april 2024
10:00 12:00
 Inloop
vrijdag 19 april 2024
10:00 12:00
 Vergeet-me-niet inloop
dinsdag 23 april 2024
10:00 12:00
 Inloop
woensdag 24 april 2024
10:00 12:00
 Inloop
donderdag 25 april 2024
10:00 12:00
 Inloop
donderdag 25 april 2024
13:30 16:00
 Stamboom onderzoek
vrijdag 26 april 2024
10:00 12:00
 Vergeet-me-niet inloop
zaterdag 27 april 2024
10:00 14:00
 Vrijmarkt Koningsdag
dinsdag 30 april 2024
10:00 12:00
 Inloop
woensdag 01 mei 2024
10:00 12:00
 Inloop
donderdag 02 mei 2024
10:00 12:00
 Inloop
vrijdag 03 mei 2024
10:00 12:00
 Vergeet-me-niet inloop
dinsdag 07 mei 2024
10:00 12:00
 Inloop
woensdag 08 mei 2024
10:00 12:00
 Inloop
donderdag 09 mei 2024
10:00 12:00
 Inloop
vrijdag 10 mei 2024
10:00 12:00
 Vergeet-me-niet inloop
zondag 12 mei 2024
10:00 16:00
 Akkrum Bloeit 13-17 mei
maandag 13 mei 2024
10:00 16:00
 Akkrum Bloeit 13-17 mei
dinsdag 14 mei 2024
10:00 12:00
 Inloop
dinsdag 14 mei 2024
10:00 16:00
 Akkrum Bloeit 13-17 mei
woensdag 15 mei 2024
10:00 12:00
 Inloop
woensdag 15 mei 2024
10:00 16:00
 Akkrum Bloeit 13-17 mei
donderdag 16 mei 2024
10:00 12:00
 Inloop
donderdag 16 mei 2024
10:00 16:00
 Akkrum Bloeit 13-17 mei
vrijdag 17 mei 2024
10:00 12:00
 Vergeet-me-niet inloop
vrijdag 17 mei 2024
10:00 16:00
 Akkrum Bloeit 13-17 mei
dinsdag 21 mei 2024
10:00 12:00
 Inloop
woensdag 22 mei 2024
10:00 12:00
 Inloop
donderdag 23 mei 2024
10:00 12:00
 Inloop
vrijdag 24 mei 2024
10:00 12:00
 Vergeet-me-niet inloop
dinsdag 28 mei 2024
10:00 12:00
 Inloop
woensdag 29 mei 2024
10:00 12:00
 Inloop
donderdag 30 mei 2024
10:00 12:00
 Inloop
vrijdag 31 mei 2024
10:00 12:00
 Vergeet-me-niet inloop
dinsdag 04 juni 2024
10:00 12:00
 Inloop
woensdag 05 juni 2024
10:00 12:00
 Inloop
donderdag 06 juni 2024
10:00 12:00
 Inloop
vrijdag 07 juni 2024
10:00 12:00
 Vergeet-me-niet inloop
dinsdag 11 juni 2024
10:00 12:00
 Inloop
woensdag 12 juni 2024
10:00 12:00
 Inloop

In het nieuws:

Túnkeamer

foto túnkeamer.5

De inrichting maakt de tuinkamer wel af. Zo uitnodigend en gezellig. De gordijnen komen 21 mei en dan is het klaar. Met dank aan Agnes en Anna die heel veel uren hebben gestoken in de aankleding van de tuinkamer.

Interview met Tryntsje Greijdanus

foto TrijntsjeInterview met Trryntsje Greijdanus

De workshop vilten wordt door Tryntsje in De Doarpskeamer gegeven. Reden voor mij om bij haar langs te gaan.

Ik word hartelijk ontvangen in haar jaren 30-woning op de Koarte Miente. Wat een gezellig huis. Veel van de aankleding is door Tryntsje zelf gemaakt.

Volgens mij hou je echt van handwerken.

Lees meer …

Akkrum Bloeit 13-17 Mei

logoBLOEIWEEK 12 MEI T/M 18 MEI 2024 in Akkrum-Nes

Grote vraagstukken over klimaat, natuur, voedsel, dierenwelzijn en ons eigen welzijn vliegen ons bijna dagelijks om de oren. Wat kun je daar als individu aan doen? Dat is een uitdaging voor ons allemaal. Als we de krachten bundelen in ons dorp, kunnen we met elkaar de eerste stappen zetten. Akkrum-Nes Bloeit zet die eerste stappen, samen met vijf andere dorpen in Fryslân, tijdens de Bloeiweek van zondag 12 mei tot en met zaterdag 18 mei.

De hele week staat barstensvol leuke activiteiten die bijdragen aan de oplossing van deze vraagstukken. Er worden activiteiten georganiseerd voor iedereen, met als doel om gezonder te leven, meer aandacht te hebben voor de natuur en vooral ook om samen iets te ondernemen.

Lees meer …