Onze doarpskeamer
Waar elke dag wel iets te beleven is
Happy tegel
van happy stoneds
Onze vlag!

Doarpskeamer Akkrum-Nes, gevestigd aan Lange Miente 5 te Akkrum, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
Lange Miente 5
8491 BG  Akkrum
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onze webmaster is de Functionaris Gegevensbescherming van Doarpskeamer Akkrum-Nes en is te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Persoonsgegevens die wij verwerken

Doarpskeamer Akkrum-Nes verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

- Voor- en achternaam
- Telefoonnummer
- E-mailadres
- Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch.
 

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent van het feit dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Doarpskeamer Akkrum-Nes verwerkt uw persoonsgegevens om u te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren.

 

Geautomatiseerde besluitvorming

Doarpskeamer Akkrum-Nes neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die gevolgen kunnen hebben voor personen.

 

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Doarpskeamer Akkrum-Nes bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren een bewaartermijn van 1 jaar.
 

Delen van persoonsgegevens met derden

Doarpskeamer Akkrum-Nes verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

 

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Doarpskeamer Akkrum-Nes gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Doarpskeamer Akkrum-Nes en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. Doarpskeamer Akkrum-Nes wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

 

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Doarpskeamer Akkrum-Nes neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Binnenkort:

dinsdag 23 juli 2024
10:00 12:00
 Inloop
zondag 28 juli 2024
15:30 17:00
 Voorstelling in de Lantearnetún
dinsdag 30 juli 2024
10:00 12:00
 Inloop
vrijdag 02 augustus 2024
10:00 12:00
 Vergeet-me-niet inloop
dinsdag 06 augustus 2024
10:00 12:00
 Inloop
vrijdag 09 augustus 2024
10:00 12:00
 Vergeet-me-niet inloop
dinsdag 13 augustus 2024
10:00 12:00
 Inloop
vrijdag 16 augustus 2024
10:00 12:00
 Vergeet-me-niet inloop
dinsdag 20 augustus 2024
10:00 12:00
 Inloop
vrijdag 23 augustus 2024
10:00 12:00
 Vergeet-me-niet inloop
dinsdag 27 augustus 2024
10:00 12:00
 Inloop
vrijdag 30 augustus 2024
10:00 12:00
 Vergeet-me-niet inloop
dinsdag 03 september 2024
10:00 12:00
 Inloop
vrijdag 06 september 2024
10:00 12:00
 Vergeet-me-niet inloop
vrijdag 13 september 2024
10:00 12:00
 Vergeet-me-niet inloop

In het nieuws:

Voorstelling in de Lantearnetún

pastorietuin.18Zondagmiddag 28 juli a.s., vindt er een voorstelling plaats in “de Lantearnetún”,  Boerestege 1 in Akkrum. Een gevarieerd programma van 15.30 uur tot circa  17.00 uur. Een gezellig samenzijn met thee of koffie in de pauze.  Gratis toegang, maar een vrijwillige bijdrage zal zeker op prijs worden gesteld!  Anton Ripassa  gaat verhalen vertellen, die afgewisseld worden met muziek van het accordeon duo “Myla” (Myriam Lindemann en Lammert Mink).        Anton Ripassa was ruim 25 jaar columnist voor een blad uit de Randstad.  Eén verhaal komt tegemoet aan het verzoek van Rein Huitema, contactpersoon van “de Lantearnetún”.

Lees meer …

Bofkontjes regeling

bobofkontjesDe subsidieregeling gaat in op 1 januari 2024 en heeft een looptijd van twee jaar. Om gebruik te maken van de Bofkontjessubsidie kopen ouders een compleet pakket voor de gehele luierperiode uit de ‘Kant en Klaartje-serie’van de leverancier Kaatje Katoen. De prijs voor een pakket is circa € 1.000 afhankelijk van het gekozen type luiers. De subsidie vanuit de gemeente is € 500 per pakket. Er is subsidie beschikbaar voor 70 pakketten.

Lees meer …

Opening Túnkeamer

tunkeamer.2De nieuwe Túnkeamer van Doarpskeamer Akkrum-Nes is zaterdag 22 juni 2024 officieel geopend. De oudste vrijwilliger Jeltsje Boonstra én de jongste vrijwilliger Gezina Koning liepen vanaf het Hennie Sixma-pleintje achter de doarpskeamer dwars door een papieren afscheiding de Túnkamer binnen. Interim-voorzitter Roland van der Starre zei ,,trots te zijn op deze nieuwe aanwinst, een verrijking voor de Doarpskeamer. Daarmee hebben we weer een extra plek om te verbinden’’.

Lees meer …