Onze doarpskeamer
Waar elke dag wel iets te beleven is
Happy tegel
van happy stoneds
Onze vlag!

Doarpskeamer Akkrum-Nes, gevestigd aan Lange Miente 5 te Akkrum, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
Lange Miente 5
8491 BG  Akkrum
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onze webmaster is de Functionaris Gegevensbescherming van Doarpskeamer Akkrum-Nes en is te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Persoonsgegevens die wij verwerken

Doarpskeamer Akkrum-Nes verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

- Voor- en achternaam
- Telefoonnummer
- E-mailadres
- Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch.
 

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent van het feit dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Doarpskeamer Akkrum-Nes verwerkt uw persoonsgegevens om u te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren.

 

Geautomatiseerde besluitvorming

Doarpskeamer Akkrum-Nes neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die gevolgen kunnen hebben voor personen.

 

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Doarpskeamer Akkrum-Nes bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren een bewaartermijn van 1 jaar.
 

Delen van persoonsgegevens met derden

Doarpskeamer Akkrum-Nes verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

 

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Doarpskeamer Akkrum-Nes gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Doarpskeamer Akkrum-Nes en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. Doarpskeamer Akkrum-Nes wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

 

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Doarpskeamer Akkrum-Nes neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Binnenkort:

dinsdag 18 juni 2024
10:00 12:00
 Inloop
woensdag 19 juni 2024
10:00 12:00
 Inloop
donderdag 20 juni 2024
10:00 12:00
 Inloop
vrijdag 21 juni 2024
10:00 12:00
 Vergeet-me-niet inloop
zaterdag 22 juni 2024
11:00 13:00
 Opening nieuwe Túnkeamer
dinsdag 25 juni 2024
10:00 12:00
 Inloop
woensdag 26 juni 2024
10:00 12:00
 Inloop
donderdag 27 juni 2024
10:00 12:00
 Inloop
vrijdag 28 juni 2024
10:00 12:00
 Vergeet-me-niet inloop
zondag 30 juni 2024
15:30 16:30
 Optreden in de Lantearnetún
dinsdag 02 juli 2024
10:00 12:00
 Inloop
dinsdag 02 juli 2024
19:30 21:30
 Akkrum Ald en Nij
woensdag 03 juli 2024
10:00 12:00
 Inloop
donderdag 04 juli 2024
10:00 12:00
 Inloop
dinsdag 09 juli 2024
10:00 12:00
 Inloop
woensdag 10 juli 2024
10:00 12:00
 Inloop
donderdag 11 juli 2024
10:00 12:00
 Inloop
dinsdag 16 juli 2024
10:00 12:00
 Inloop
woensdag 17 juli 2024
10:00 12:00
 Inloop
donderdag 18 juli 2024
10:00 12:00
 Inloop
dinsdag 23 juli 2024
10:00 12:00
 Inloop
woensdag 24 juli 2024
10:00 12:00
 Inloop
donderdag 25 juli 2024
10:00 12:00
 Inloop
dinsdag 30 juli 2024
10:00 12:00
 Inloop
woensdag 31 juli 2024
10:00 12:00
 Inloop
donderdag 01 augustus 2024
10:00 12:00
 Inloop

In het nieuws:

Optreden in de Lantearnetún

pastorietún.1Muziek in de Lantearnetún zondag 30 juni om 15.30 uur

Dag lieve mensen,

Graag stellen wij ons even voor. Wij zijn het muziekduo Nanne Kalma en Ankie van der Meer uit Gorredijk: www.nanne-ankie.nl

We hebben in het verleden in meerdere groepen gespeeld: Pugh’s Place, Irolt, Liereliet, Kat yn’t Seil … (en tegenwoordig ook Kajto) om er een paar te noemen.

We kijken er naar uit om op zondag 30 juni een aantal van onze liedjes te laten klinken in de Lantearnetún. Dat doen we zowel in het Fries als in een paar andere talen.

Lees meer …

Interview met Ina Sterkenburg-Meijer

foto InaOp een maandagmiddag stap ik binnen bij Ina op de Sinnebuorren. In haar voortuin staan voor mij onbekende, maar prachtige planten. Dat zijn salvia’s zegt Ina. Ik kijk ervan op; nog nooit deze salvia gezien. (Thuis opgezocht. Het is een salie grahamii; een struiksalavia die hoog kan worden en wintervast. Voor de tuinliefhebbers: een kijkje op internet is de moeite waard). Het is een fraai welkom bij de verder ook goed onderhouden tuin.

Ik bespeur een Groningse tongval bij Ina. Kom je uit Groningen?

Lees meer …

Foar elkoar Sjop

Foar Elkoar Sjop voor gratis kleding!kledingmarkt

De weggeefwinkel en kledingbank Foar Elkoar Sjop komt op zaterdag 1 juni 2024 van 11.00 tot 14.30 uur naar de Doarpskeamer met kleding, speciaal ,,voor mensen die dat nodig hebben’’.

De Weggeefdag is een initiatief van de stichting In Moaie Dei en de kledingbank Foar Elkoar Sjop, die sinds de verwoestende brand op vrijdag 14 juli 2023 nog steeds geen eigen pand in Heerenveen hebben.

Lees meer …